NekategoriziranoPostrežne deskeZakaj je postrežna deska idealno poslovno darilo?

2. septembra, 2021

Postrežna deska - poslovno dariloČe se sprašujete ali bi morali svojim poslovnim partnerjem podarjati poslovna darila, je odgovor da. Podarjanje poslovnih daril je dobro za vaš posel. S poslovnim darilom pokažete vašim poslovnim partnerjem koliko vam poslovni odnos pomeni.

S postrežno desko na kateri je vgraviran logotip vašega podjetja boste poskrbeli, da bo vaše darilo osebno. Generična darila kot so nepersonaliziran notesnik ali kemični svinčnik v ljudeh ne pustijo globjega vtisa in lahko pristanejo v smeteh.

Deska za rezanje je idealno poslovno darilo, saj se bodo vaši poslovni partnerji vedno, ko bodo desko uporabljali spomnili na vaše podjetje zaradi gravure na deski. Ker je vsaka deska unikatna bodo njeni uporabniki vedeli, da si pripravljajo hrano na edinstvenem izdelku, katerega ste jim podarili vi.

Deske za rezanje lahko oblikujemo tudi po vaših željah, da bo prav vsaka takšna kot ste si jo zamislili za darilo. Izbirate lahko med vrsto lesa, obliko in debelino deske, gravuro ter utori, v katere se lahko postavi kozarce ali izdelke po vaši želji.

 

Morda božični čas obdarovanj ni najboljši čas za podarjanje poslovnih daril, saj ga poslovni partnerji takrat pričakujejo, lahko se pa tudi izgubi med ostalimi darili njihovih poslovnih partnerjev. Za podarjanje poslovnih daril je mogoče bolje uporabiti trenutek enkrat med letom, ko vaši poslovni partnerji daril ne bodo pričakovali. To bo pustilo na njih večji vtis kot če bi ga podarili med božičnimi prazniki. Na ta način boste pri svojih poslovnih partnerjih izstopali pred ostalo konkurenco. Obdarujte čez celo leto.

Drugi dober način za podarjanje daril pa je, da na deske za rezanje vgraviramo logotip podjetja kateremu boste darilo podarili ter vaše želje. S tem boste vašim poslovnim partnerjem pokazali, da vam je mar do njihovega podjetja in poslovnega odnosa. Ta možnost je morda še boljša saj potem vaše darilo ni marketinški produkt ampak personalizirano darilo z večjo vrednostjo za tistega, ki ga prejema.

Kot lep dodatek poslovnim darilom je darilu dobro pripeti fotografijo vaše ekipe. Ta del darila bo v prejemniku vzbudil vtis, ki lahko traja celo leto

Poslovna darila lahko podarite tudi vašim zaposlenim. S tem boste z njimi okrepili vezo in jim pokazali, da cenite njihovo delo ter, da jih želite obdržati v vašem podjetju. Sporočili pa jim boste tudi, da brez njih ne morete voditi podjetja kot ga. K poslovnemu darilu pa je vedno dobro pripeti čestitko ali vizitko z vašim lastnoročnim podpisom

Vaš posel bo prosperiral z dobro premišljenimi darili. Poslovna darila ne smejo biti preveč osebna. Morajo pa biti nepozabna in omembe vredna in prav to so unikatne deske za rezanje Woodguru.

Sistem PNV CMS vam poleg enostavne uporabe in funkcionalnosti omogoča tudi širok izbor uporabniških aplikacij.